Vore Kontaktinformationer:

Søborg Hovedgade 55, 2860 Søborg
Mandag - Fredag: 11:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Tlf.: 39 69 60 90

Reklamationer

Når man køber en vare, hænder det af og til at der er forekommet en fabrikationsfejl under produktionen. Vi kigger altid gerne på reklamationer i forretningen, men kræver altid kvitteringen på varen, før en reklamation kan gennemføres. I nogle tilfælde vil varens fejl kunne udbedres ved en simpel reparation som vi kan foretage i vores værksted, andre gange vil man som kunde få udleveret et nyt produkt. Vi kan dog ikke garantere at en reklamation altid kan gennemføres, da især ishockeystave lever et hårdt liv på banen.

Reklamationer på stave

Den produktgruppe, som folk oftest forsøger at få reklameret i forretningen, er ishockeystave. Her vil vi – og vores leverandører – gerne gøre opmærksom på, at ishockey er en voldsom sport, hvor specielt stavene udsættes for enormt mange slag. Det drejer sig om alt fra slashinger, til modstandere der løfter ens stav, til afretninger af skud, jubelscener i boksen, slag mod stolper eller bander i frustration, samt spillere der kommer til at træde på bladet. Disse ting, er alle sammen med til at svække stavens holdbarhed, og når man så senere affyrer et skud, vil man af og til se, at staven knækker.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at det findes en produktionsfejl på staven. Det skyldes, at ishockeystave typisk er fremstillet af composite, hvor de dyre stave indeholder en høj mængde kulfiber, mens de lidt billigere stave vil have en andel glasfiber, som er lidt tungere, men til gengæld også et mere holdbart materiale.

Årsagen til at man har valgt at anvende et mere skrøbeligt materiale til de dyreste stave er, at composite har en helt unik fleksibilitet, der gør at det agerer som en flitsbue, når den flexer under et skud. Derudover kan man ved hjælp af composite implementere særlige ”flex-zoner” i staven og derved bestemme hvorvidt den skal flexe lavt eller lidt højere i skaftet, samtidig med at følingen med pucken generelt er bedre i de dyre stave.
Samtidig er compositematerialet ultra-let, hvilket selvfølgelig altid er at foretrække, fordi let udstyr altid vil bevirke at man bliver mindre træt.

Når man vælger den dyreste compositestav er det således lidt som at køre formel 1. Det er super let og lækkert udstyr til en forholdsvist høj pris, til gengæld er der også væsentlig forskel på dette og de lavere modeller. Ved valg af en dyr compositestav betaler man således for performance – ikke holdbarhed.

En anden ting, som vores leverandører har bedt os gøre opmærksom på er, at skaftets produktionsproces er meget enkel og at der derfor kun yderst sjældent opstår fejl i forbindelse med denne. Der ses således oftere fejl i bladet end i skaftet, da bladene er mere komplicerede at fremstille. Det betyder at stave der er knækket i skaftet, ofte ikke vil blive godkendt som reklamation.