Vore Kontaktinformationer:

Søborg Hovedgade 55, 2860 Søborg
Mandag - Fredag: 11:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Tlf.: 39 69 60 90

Velkommen- Danmarks bedste udvalg i skøjter og ishockey udstyr

Velkommen til Skatertown – din specialbutik inden for alt hvad der hedder ishockeyudstyr og rulleskøjteløb. Vi er specialister, med mange års erfaring fra branchen – både som forhandlere af udstyr, men også som ishockeyspillere og rulleskøjteløbere. Det betyder, at du hos os, altid vil få gode råd og vejledning inden du gør dit køb.

Skatertown er en butik med mange forskellige varegrupper. Vi sælger primært ishockeyudstyr og tilbehør til spillere på alle niveauer, men har i sommerperioden også et stort udvalg af rulleskøjter til både rullehockey, fitness / hyggeløb, hurtigløb, ramper / tricks og justerbare børnerulleskøjter.
Vi forhandler desuden også løbehjul – både billige modeller og de mere hardcore trickløbehjul, som er noget mere holdbare. Derudover har vi et udvalg af forskellige streetvarer, blandt andet de populære, farvede pennyboards, skateboards, kickboards og kendamaer.

Udover dette, forhandler vi selvfølgelig også reservedele til alle vores produkter – lige fra løse skruer og bremseklodser til kendamasnore og snørrebånd.